torstai 27. elokuuta 2015

Eka viikko Vantaalla

Tosiaan, nyt on kerennyt jo viikko vierähtää uudessa osoitteessa ja pidän todella nykyisestä arjestani. Olen kuukausipalkalla töissä Tikkurilan CrossFit 01300 boxilla ja kerkeän treenata todella mukavasti itsekin. Vedän tällä hetkellä 3-4 WOD-tuntia päivässä tai sitten open gymiä, sekä on ramppeja. Tämän lisäksi hoidan boxilla siivouksen, Facebookin ja tuntikirjausjärjestelmä Wodconnectin päivittämisen. Itse kerkeän treenata pidemmän session aamupäivästä ja illalla tuntien jälkeen tehdä vielä toisen lyhyemmän treenin. Nyt pystyn panostamaan myös lepäämiseen ja syömiseen ihan erilailla kuin ennen, kun tein muuttotöitä. Rankkojen muuttokeikkojen jälkeen oli paljon vaikeampi latautua illan treeneihin. Nyt kun pääasiassa valmennan, siitä saa todella paljon virtaa ja motivaatiota myös omiin treeneihin.

Nyt alkoikin jo Helsinki Showdownin karsinta ja sunnuntaihin saakka on aikaa tehdä ensimmäinen laji:

8min AMRAP

20 calorie row
40 double-unders
20 snatches 40kg/30kg

Aika tiukka lyhyt tykitys on luvassa. Pääasiassa konetta vaativa treeni, mutta tuplatkin on oltava hyvin hallussa. Tuplissa ei ole varaa kertaakaan möhliä, sillä siinä häviää todella monta sekuntia nopeasti. Tämä on ihan kohtuu hyvä treeni minulle, mutta tempaukset kyllä arveluttavat. Niissä tulee menemään pisin aika minulla ja pitää tarkkaan miettiä kuinka pitkissä sarjoissa lähden ne tekemään.

http://compete.wodconnect.com/helsinki-showdown-2015-qualifiers

Leaderboardilta pystyy jo hieman katsomaan, ketä kaikkia on karsintaan osallistumassa. Yllättävän vähän löytyy tällä hetkellä leaderboardilta porukkaa, mutta uskon että tulee vielä paljon ilmottautumisia sunnuntai-iltaan mennessä. En tunnista yhtään nimiä ulkomaisista kilpailijoista, mutta luulen heidän olevan kovia, sillä en itse ainakaan lähtisi mihinkään ulkomaan kisojen karsintoihin, mihin en uskoisi olevan mahdollisuuksia päästä. Tänään olisi tarkoitus raapasta karsinta, ja toivon mukaan saan sen kerralla purkkiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti