keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Helsinki Showdown karsinta WOD 1

8min AMRAP

20 calorie row
40 double-unders
20 snatches 40kg/30kg



Tämä karsintalaji tuli tehtyä jo viime viikon perjantaina, mutta nyt on vasta lopulliset tulokset tulleet julki lajista. Minähän tein lajin vain kerran tyypilliseen tapaani, sillä silloin ne eivät häiritse normaalia treenaamista juurikaan, ja treenejä ei muutenkaan ole kiva tehdä uudestaan.

 Lähdin vauhtiin melko rauhallisesti ja tavoitteeni oli saada hypittyä kaikki tuplat putkeen ja jakaa tempaukset järkeviin sarjoihin. Onnistuin pelisuunnitelmassani juuri niin kuin pitikin, mutta tempauksiin kului vaan liian pitkä aika. Etenkin ärsyttää se, että tuntui kuin olisi ollut hieman varaa puristaa viimeisissä tempauksissa enemmän. Kevyitä touch and go tempauksia ei ole tullut treenattua juuri ollenkaan, ja se näkyikin tässä nyt selkeästi. Olisin toivonut pääseväni lopettamaan treenin soutuun, jolloin olisi ollut paljon helpommin painaa kehon äärirajoilla. Nyt kun jouduin lopettamaan liikkeeseen, joka oli hieman vieras, jäi ne tarvittavat muutamat toistot saamatta.

Leaderboardi on todella tasainen, enkä pystynyt tässä lajissa yhtään esiintymään edukseni. Sijoitukseni ekan lajin jälkeen on 42, mikä ei millään tavalla tyydytä minua, sillä sieltä voi tulla muitakin hieman hankalia lajeja vielä. Sinällään se ei ole mitenkään hälyttäväkään, sillä 50 parhaan pitäisi päästä itse kisoihin, mutta kyllä nyt tulee lähdettyä pienellä kiukulla tekemään seuraavaa lajia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti