keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Helsinki Showdown karsinta 2

 In 12min 

100 bar over burbees
establish 1RM bear complex in remaining time
(clean+front squat+shoulder to overhead+back squat+shoulder to overhead)

Tämä laji tuli siis rykäistyä jo perjantaina. Ihan mielenkiintoinen laji ennakkoon. Pelkäsin eniten miten tangon pudottaminen suorilta käsiltä takaisin selkään tulisi sujumaan. Onneksi tätä on tullut hieman harjoiteltua, mutta ei yli 100:lla kilolla. Nyt tavoitteeni oli saada suoritettua complexi 115kg:lla.



Tiesin että burbeet eivät tule olemaan minkäänlainen ongelma, eikä niiden tulisi vaikuttaa complexiin lähes lainkaan. Katsoin leaderboardilta muutaman tuloksen ja totesin, että alle 8 min burbeet olisi hyvä tehdä. Aikomuksenani oli myös keretä tekemään kolme nostoa complexissa. Lämmittelin complexissa tuloksen 115 kiloon saakka ja se tuli vielä kohtuullisesti ylös. Otin varmuuden vuoksi painoja lisää itse suoritusta varten, jos intoutuisin nostamaan vielä isommilla raudalla.

Laitoin aloituspainokseni 95kg ja lähdin tekemään rauhallisesti burbeita. Halusin tehdä burbeet mahdollisimman tasaiseen tahtiin ilman sen kummempia mietteitä tai stressiä. Sainkin ne tehtyä aikaan 7.29 eivätkä ne kuluttaneet paljoakaan voimiani. Vaihdoin tässä vaiheessa kengät ja rauhassa koitin tasata hengitystäni. Tein ensimmäisen complexin hieman 9 minuutin jälkeen, eikä se tuottanut vaikeuksia. Totesin etten kerkeisi tekemään enää kuin yhden noston Nyt lähdin miettimään laittaisinko tankoon 115kg, mikä oli tavoitteeni, vai 117,5kg. Tämä oli hieman riskipeliä, sillä 95kg:n tulos ei riittäisi mihinkään, mutta leaderboardin ollessa tasainen 2.5kg:n ero tulisi vaikuttamaan jo melko paljon.

Rohkaistuin kuitenkin laittamaan tankoon 117.5kg, koska lämmittelyn 115kg tuntui vielä melko helpolta. Tosi paikan tullen hieman isommat raudat tulee vaikka väkisin ylös, se on huomattu ennenkin. Näin kävi myös nyt, eikä tangon niskaan pudottamista edes muistanut pelätä, vaan se sujui ongelmitta. Niskan takaa työntö oli hankalin juttu, mutta sain senkin joten kuten onnistumaan.



Tässä lajissa sijoituin 27:nneksi mihin voi olla ihan tyytyväinen. Harmittaasti taas leikistä on jäänyt paljon miehiä pois, ja karsinnassa on enää mukana 104 miestä. Kahden lajin jälkeen olen nyt 28, ja ei pitäisi olla ongelmia pysyä 50:nen joukossa. Ensi yönä julkaistaan viimeinen laji ja se olisi tarkoitus tehdä heti perjantaina taas. Luulen että viimeinen laji voisi olla joku pidempi chipperi, eli usempaa liikettä tehdään monta toistoa, mutta vaan kerran.Veikkaukseni on tällainen:

for time:

60 wall ball
50 box jump
40 toes to bar
30 shoulder to overhead
20 chest to bar
10 sumo deadlift high pull 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti