tiistai 20. lokakuuta 2015

Päänsärky iski

Aika vähän tulee itsellä päiviä vuodessa, jolloin ei pystyisi treenaamaan. Vaikka lähtisin johonkin reissuun tai olisi pitkiä työ/koulupäiviä, silti pyrin mahdollisuuksien mukaan treenaamaan. Viime viikolla treenaaminen oli kuitenkin minimoitava.

Lauantaina ja sunnuntaina kroppa tuntui melko tuoreelta Helsinki Showdownista riippumatta. Kisat olisivat ottaneet varmasti paljon kovemmalle, jos olisin päässyt finaaliin saakka ja tehnyt kuusi lajia neljän sijasta. Nyt kuitenkin tuli tehtyä vain neljä lajia, joista vielä kolme oli melko lyhyttä. Sanon usein, että treenaminen on rankempaa kuin kisaaminen, ja siltä nytkin tuntui. Teen usein lauantaisin kolmesta viiteen "wodia" parin minuutin palautuksilla ja silloin on vielä koko viikon treenit alla. Siksi tuoreella kropalla yhden kilpailupäivän aikana tehdyt muutamat lajit eivät tunnu fyysisesti kovinkaan pahalta.

Maanantaina kroppa tuntui kuitenkin oudon kipeältä. Loppujen lopuksi kilpailuissa tulee kuitenkin annettua hieman enemmän, kuin joka päiväisessä harjoittelussa ja luulen, että sen takia kroppa oli nyt kipeä. Harjoittelua oli kuitenkin jatkettava, ja nyt kun en mene Unbrokeneihinkaan on hyvä panostaa taas kunnolla harjoitteluun, jotta voisin tulla Winter Wareihin huomattavasti kovempana.Maanantain treenit sujuivat kuitenkin mukavasti ja tiistaina tein 10kg:n ennätyksen takakyykyssä(162.5kg). Treeniviikosta vaikutti tulevan oikein tuloksekas ja edessä oli vielä monta muutakin testiä.

 Tein tämän jälkeen vielä hieman penkkipunnerrusta ja sen jälkeen tuli testata kolmen minuutin maksimi tuplanaruhypyt. Kahden minuutin kohdalla iski kuitenkin hirveä päänsärky. Tein tuplat loppuun kivusta huolimatta ja sain ihan kohtuullisen tuloksen 239. Päänsärky ei kuitenkaan mennyt ohitse iltaan mennessä jolloin olisi pitänyt soutaa 5000m aikaa vastaan. Ei auttanut kuin jättää soutu väliin ja koittaa seuraavana päivänä uudelleen.

Seuraavana päivänä päänsärky kuitenkin jatkui samantien, kun yritin tempailla. Googlettelin hieman asiaa ja tein oman diagnoosin "ponnistus päänsärystä". Monet kuntosaliharrastajat olivat saaneet sen jalkaprässistä ja epäilen, että minulla se oli tullu penkkipunnerruksesta. Ei auttanut kuin ottaa varovaisesti koko loppuviikko. Tulipa turhauttava olo kun ei päässyt kunnolla treenaamaan. Rakennan kuitenkin päiväni treenien ja töiden mukaan, ja nyt kun toinen oli poissa, tuotti hankaluuksia keksiä mielekästä tekemistä tilalle.Loppuviikosta pyrin hieman soutelemaan ja uimaan kevyesti ja nyt alkuviikosta onneksi tuntuu, että olen päässyt päänsärystä eroon.

Tämä viikko meneekin Kisakallion Urheiluopiston lähijaksolla. Kouluviikot tuovat mukavaa vaihtelua arkeen ja koulusta saa hyviä oppeja töitä varten. Nyt ei ole kuitenkaan yhtään varaa tinkiä treeneistä koulusta huolimatta. Teen loppuviikosta toisen blogitekstin treenaamisestani Kisakalliossa.
Boxin uusi maskotti "Arnie"
Tämän viikon harjoittelupaikkaMaija kisaa Unbrokeneissa
Viikonloppuna kisataan Unbroken kilpailuissa Tapiolan Urheiluhallilla. Olen itse menossa kisoihin tuomariksi ja odotan todella mielenkiintoista päivää ja kovaa kilpailua. Unbroken oli viime vuonna suhteellisen pieni kilpailu, mutta erittäin onnistunut. Tänä vuonna hommat ovat varmasti muuttuneet entistä suuremmaksi ja odotan mielen kiinnolla millaisia lajeja tänä vuonna on keksitty. Kisoihin on mahdollista ostaa vielä lippuja, ja tapahtumia voi seurata instagrammissa #unbroken8000

Liput
Liput
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti