tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kisasuunnitelmia

Kilpailut ovat ainakin itselläni tämän lajin suola. Itsensä ylittäminen ja muita vastaan kilpaileminen ajavat minua eteenpäin harjoittelussani ja ovat päämotivaationi. Kilpailut ovat myös tapahtumia, jotka ovat lähes kohokohtia vuodessani ja niitä odotetaan todella innolla. Pyrin kuitenkin kilpailemaan varsin säästeliäästi, sillä on helpompi keskittyä niihin harvoihin kilpailuihin missä on mukana, sen sijaan että kiertäisi joka kuukausi jotkin kisat. Kilpailut karsintoineen sotkevat myös harjoituskautta, ja ne pitää osata huomioda ohjelmoinnissa.

Karjalan Kovin 2015

Nämä tulevat olemaan seuraavat kilpailuni. Näihin Kilpailuihin osallistuman takaa motivaation harjoitella läpi kesän, vaikka saattaisikin tehdä välillä mieli laiskotella. Viime vuonna pärjätäkseen Karjalan Kovimmassa tuli olla todella vahva. Toivon että sama trendi tulisi olemaan tänäkin vuonna. Olen panostanut nyt voimaharjoitteluun ja tulen vielä jatkamaan samalla teemalla syksyyn saakka. Toivon siis, että Karjalan Kovimmassa pääsisi testaamaan kunnolla onko harjoittelu tehnyt tehtävänsä.

Sijoituin viime vuonna Karjalan Kovimmassa 16:nneksi. Ne olivat ensimmäiset kunnon yksilökisani ja olin varsin tyytyväinen sijoitukseeni. Olin melko tasainen semifinaali lajia lukuunottamatta, joka sisälsi 150 kg:n maastavetoja, jotka eivät todellakaan ollut vahvuuttani. Tänä vuonna tavoitteeni on olla kuuden joukossa, eli päästä finaaliin. Tämä tulee vaatimaan tasaista suoriutumista 5-10 tuntumaan joka lajissa, eikä romahduksia saa tulla. En usko tulevani voittamaan yhtään lajia, sillä en ole superhyvä missään :D. 



Helsinki Showdown/Nordic showdown



nordic showdown 2013
Tässä kaksi mielenkiintoista kilpailua syksyllä, joista luulen osallistuvani vain toiseen. Helsinki Showdown on täysin uusi kansainvälinen kilpailu Suomessa ja luulen että sitä tullaan hypettämään syksyä kohti vielä todella paljon. Siihen alkaa karsinnat jo elokuun lopussa ja ne   kestävät kolme viikkoa. Tapahtumaan tulee pääsemään 50 mies- ja naiskilpailijaa ja kaksi paikkaa on varattu jo Jonne Koskelle ja Mikko Salolle. Karsinnoista tulee siis pääsemään alle 50 mieskilpailijaa mukaan, ja kilpailujen ollessa isot ja kansainväliset karsintojen läpäiseminen tulee olemaan todella haasteellista.

Nordic Showdown on toinen mielenkiintoinen kilpailu syksyllä. Kilpailu tekee paluun Tukholmaan yhden vuoden tauon jälkee. 2013 voittaja oli games urheilija Lucas Högberg. Kolme päiväiseen kisa viikonloppuun pääsee karsintojen perusteella 100 parasta Pohjoismaalaista sekä miehissä, että naisissa. Minua kiinnostaisi ensimmäiset kilpailut ulkomailla ja kolme päiväisinä kilpailuina siitä voisi tulla tosi siisti reissu.


Winter War 2016

Winter war kilpailut pysyvät ohjelmassa ehdottomasti. Näihin kisoihin osallistuu suurin osa Suomen parhaimmistosta ja karsinnoista on jo hyvin vaikea selviytyä itse kisatapahtumaan. Paikan päällä on todella mahtava tunnelma ja eri saleilta matkataan paikanpäälle kannustamaan omia suosikkejaan. Viime kerralla pääsin näissä kisoissa yllättäen jopa finaaliin saakka, mutta sitten eväät loppuivat kesken, enkä pystynyt parantamaan enää kymmenettä sijaani. Ensi vuonna tavoitteenani voisi olla viiden joukkoon pääseminen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti