tiistai 14. heinäkuuta 2015

Syksyllä kaikki muuttuu



Muutin Tampereelle reilu 1.5 vuotta sitten ja tarkoitukseni oli tehdä vähän töitä sekä päästä poliisikouluun opiskelemaan mahdollisimman nopeasti. Nyt 1.5 vuotta myöhemmin ja neljä kertaa poliisikouluun hakeneena (kaksi kertaa pisteen päähän sisäänpääsystä) päätin tarttua aivan uudenlaiseen tilaisuuteen.

Facebookissa nimittäin haettiin Vantaalle uutta crossfit valmentajaa. Otin myös selvää, että Kisakallion urheiluopistolla oli alkamassa samaan aikaan syksyllä liikunnanohjauksen peruskoulutuksen oppisopimuskoulutus. Pistin nopeasti hakemuksen tulille ja pian minuun otettiinkin yhteyttä. Kävi ilmi että Tikkurilan boxille tarvittiin vastuuvalmentaja syksystä lähtien ja oppisopimuskoulutukseni sopii hyvin kuvioon.

Olen nyt kerennyt käymään Vantaalla ja Tikkurilassa hieman tutustumassa meinikiin ja ohjaamassa muutaman tunnin. Tikkurilan boxi on ollut toiminnassa vasta reilu puolivuotta ja se vaikuttaa erinomaiselta maaperältä aloittaa oma valmentajaksi oppiminen. Siellä pääsen vetämään myös omat treenini ja lähellä on vielä crossfit Vantaa, jossa voin käydä myös treenaamassa.

Olen erittäin innostunut näistä tulevaisuuden suunnitelmistani. Kahdessa vuodessa tulen saamaan valtavasti ohjaamiskokemusta ja vieläpä liikuntaneuvojan tutkinnon kaupan päälle. Lisäksi voin syksyllä nostaa oman harjoitteluni aivan uudelle tasolle. Nyt olen pystynyt harjoittelemaan kaksi kertaa päivässä vain yhtenä tai kahtena päivänä viikossa, mutta jatkossa voin panostaa paljon enemmän aikaa harjoitteluuni. Nytkin minulla jää paljon vapaa-aikaa harjoitteluun verrattuna muutamiin kavereihin, jotka painavat opiskeluita ja töitä päällekkäin ja yrittävät vielä harjoitella tavoitteellisesti. Mutta kaksi kertaa päivässä harjoittelu on lähes elinehto, jos haluan päästä tavoitteeseeni eli regionalseihin 2017.

En malttaisi odottaa syksyä ja uuden työpaikan ja koulun aloittamista, mutta vielä on paljon kesää jäljellä Tampereella. Vielä pitäisi löytää asuntokin Vantaalta ja stressata muuton suhteen. Syksyä odotellessa ! (P.s. Jos jollain on Vantaalta päin vuokrattavissa asuntoa, niin täällä saattaisi olla yksi (siis kaksi) vuokralaista!)




Linnanmäellä on heleppo hymyillä.

Eikä se hymy laantunut salsa-askeleiden jälkeenkään.



Täyttä paleota.
Syömisen lisäksi ei sovi unohtaa unta, joten päät tyynyyn ja unta kalloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti